Съвети За Лицето Които Жените Не Бива Да Пренебрегват

Friday, September 23, 2011

Ние наистина не се грижим добре на лицата ни. Ако наистина искахме да направим най-доброто, то повечето от нас не биха живели в град, биха спазили правилото за 8 часа сън всяка една нощ и редовно да прилагат месечни процедури за лице . Бихме се ексфолирали всеки ден, да спрем изстискването на пъпки и винаги да прилагаме слънцезащитни продукти

Тъй като повечето от нас не спазват основните правила за грижа за кожата на лицето по ред причини, то винаги е необходимо да си припомняме най-добрите съвети и практики които модерния свят ни предодставя. Вижте някой от тях и не забравяйте да ги прилагате винаги когато имате нужда.

• Купете си добър овлажнител, който също действа и като очен крем. Не забравяйте да си осигурите също и нощем крем защото той съдържа различни съставки от овлажнителя и има много добро регенериращо и подмладяващо действие.

• Използвайте добър почистващ крем или лосион,които се смесва с вода и съдържа ексфолиращи мъниста. Използвайте го всяка вечер.

• Винаги нанасяйте вазелин на устните си, преди да заспите. Напукани устни изглеждат ужасно и ще ви накарат да се чувствате зле.

• Направете вазелин и всяка сутрин, само използвайте такъв вазелин, които съдържа слънцезащитен крем и го нанесете преди да нанесете червилото.

• Смесете крем за лице с малко лицев тонер.. Вие винаги ще изглеждат здрави, без цвятът на лицето ви да изглежда фалшив или шарен.

• Нанесете крем за лице, когато кожата ви е още топла след измиване и порите са отворени. Той ще се абсорбира по-дълбоко и ще стигне до проблемните зони, където наистина има нужда от помощ.

• Избягвайте солариумите. Повтарям, избягвайте солариуми на всяка цена. В края на краищата, ние всички знаем, за риска от рак на кожата, нали? Някои неща просто не си струват.

Вижте още:
Красотата през различните епохи
Бенките са показател за младост
АКНЕ – Причини и домашни рецепти за акне