Условия

1. За Здраве и Красота се стреми да използва само реална и достоверна информация отностно различни здравни и естетически проблеми и заболявания. Сайта не носи отговорност за евентуални възникнали проблеми от всякакво естество и потребителят се задължава да не търси съдебна отговорност от собствениците на сайта.
2. В сайта се съдържат връзки и реклами на други сайтове над които За Здраве и Красота няма правомощия и контрол. Съдържанието на тези сайтове и продуктите, които се предлагат в тях не не са под наша юрисдикция и контрол.
3. С използването на сайта вие се съгласявате да ви бъдат показвани реклами и други промоционални материали, които може и да оставят бисквитки във вашия компютър.
4. За Здраве и Красота не носи отговорност за евентуални технически проблеми свързани с вашия компютър.
5. Потребителя сам трябва да възприема и разбира информацията която се предодставя в сайта. За Здрав и Красота не носи никаква отговорност за всякакви евентуални настъпили усложнения. Не подкрепяме самолечението и Ви съветваме да се обърнете към правилните специалисти за пълна диагностика и лечение на вашето здраве.

За контакт - stefanmima1@gmail.com