Маски, Бани и Гимнастика за Ръце

Wednesday, October 12, 2011


Красиви, чисти и добре поддържани ръце - важен компонент за външния вид на всички успели жени. Обърнете специално внимание към вашите ръце. Трябва редовно да прилагате редица процедури и техники да поддържате здравето и красотата на ръцете си в прекрасно състояние.

Вижте няколко съвета които ще ви помогнат да направите това.

За начало може да започнете ползотворни бани.

Ако
имате чувствителна кожа на ръцете си, то това което трябва да направите преди лягане е топла баня със сода за хляб. Просто смесете една чаена лъжичка сода за хляб в един литър вода. Можете да направите и следнот: ако немате сода за хляб то разтворете една чаена лъжичка глицерин или една чаена лъжичка амоняк в един литър вода. Не забравяйте преди и след процедурата да намажете ръцете си с подхранващ крем.


Ако
кожате на ръцете ви е тъмна и захабена от домкинска работа, то можете да избелите кожата с помощта на течена маска от варени картофи, лимонов сок и мляко. За тази цел, можете да добавите и малко доматен сок за по-добър подхранваш ефект.

Притежателите на суха и загрубялата кожа на ръцете трябва да я почистват с краставица , а след това да направят маска от глицерин и лимонов сок (смесени в равни части). В този случай, може да помогне и маска от овесена каша. Просто смелете в блендер една четвърт чаша овесени ядки и добавете 1 супена лъжица сок от алое и се разбъркайте старателно. Приложете тази маска върху ръцете си и разтъркайте за 5 минути, след това изплакнете с вода.

Смесете 1 жълтък с 1 супена лъжица мед и 1 чаена лъжичка овесено брашно. Нанесете сместа върху ръцете си и
сложете памучни ръкавици. Дръжте маската 15 минути, след това изплакнете с вода.

Минете през сито 2-3 варени картофи и ги смесете с мляко, за да получите идеална маска за ръце. Нанесете кашата върху кожата или сложете ръцете си за 30 минути в нея. Изплакнете с топла, после със студена вода и нанесете плътен подхранващ крем за ръце.

Ще направите друга ефектна маска за ръце ако смесите 2 жълтъка с чаша прясно мляко и затопите сместа за около 5 минути. Оставете я да изстине и след това смажете ръцете си. Само след няколко такива маски ръцете ви ще станат нежни и красиви както никога досега.

Друга ползотворна маска за ръце може да направите от смес от равни части мед и портокалов сок. Разбъркайте добре съставките и дръжте маската 15 минути на ръцете за най-добер ефект.

Освен различни бани и маски за ръце има и други препоръчителни процедури.

След всяко изплакне
на ръцете е пропоръчително да ги потопите набързо в специална смес от равни части глицерин и розова вода.

Втрийте в кожата на дланите няколко капки лимонов сок
и след това намажете на ръцете си с крем или балсам за ръце. Добре го втриите в кожата с леки кръгови движения на.

Не забравяйте да правите упражнения за ръце.
Има различни упражнения и те всички са много прости, но ефективни и не отнемат много време.

Бавно отваряне и затваряне на пръстите си в юмрук.
Раздвижете китките си в кръг и използвайте резлични кръгови движения да увеличите притока на кръв в ръцете. Поставете дланите си на масата и повдигнете всеки един пръст възможно най-високо. Това наистина помага за по-доброто оросяване на крайниците.

Включете всички тези прости ни ефективни бани, маски и упражнения за ръце във вашия арсенал и със сигурност ще подобрите вида и мекотата на кожата им. Успех.


ВИЖТЕ ОЩЕ:

Съвети За Лицето Които Жените Не Бива Да Пренебрегват

Бира за красива кожа и коса



0 comments:

Post a Comment